Tóth Zsolt

Tobo Hitel & Ház

Üdvözöljük honlapunkon!

Cégünkről:

Soproni székhelyű irodánkban családi ház kivitelezéssel,felújítási-átépítési munkák kivitelezésével (akár az Állami Otthonfelújítási Támogatási program keretein belül) , teljes körű hitelügyintézéssel, valamint ingatlanközvetítéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Otthonfelújítási állami támogatás 2021:

Használja ki a 3+3 millió forintos állami támogatást!

Szinte minden otthonfelújítással kapcsolatos munkavégzésre igényelhető a támogatás, ezek kivitelezését vállaljuk is:

 

Építés:

Egyedi tervek és igények alapján vállaljuk TÉGLA - és ÉMI engedélyezett KÖNNYŰSZERKEZETES családi házak építését. Referenciaházaink az ország egész területén megtekinthetők. Szerződött ügyfeleink részére ingyenes tervezést, árgaranciát biztosítunk. Tekintse meg műszaki leírásainkat és képgalériánkat. Kérjen árajánlatot akár személyesen irodánkban vagy telefonon, e-mailen keresztül. Irodánkban új építésű és használt ingatlanok széles kínálatából válogathat.

Az alábbi részmunkákkal szintén állunk rendelkezésre :

- Homlokzatszigetelés,színezés,

- Villanyszerelés,

- Víz,-gáz,-fűtésszerelés,

- Műanyag nyílászárók forgalmazása, beépítése,

- Kőműves szakipari munkák,

-Ács munkák,

- Tetőfedés,

- Bádogozás,

-Burkolás,

-Festés

 
 

Ingatlanközvetítés:

Naponta frissülő weboldalunkon az Ingatlanközvetítés rovatban keresgélhet soproni és környékbeli családi házak, lakások, építési telkek, üdülő és ipari ingatlanok valamint termőföldek között. Ha nem találja az “igazit” hívja kollégánkat bizalommal, aki megkeresi Önnek a megfelelőt! Ügyfeleink részére folyamatosan keresünk eladó illetve kiadó ingatlanokat. Ha eladással bízna meg minket, kérjük a részletekről érdeklődjön irodánkban!Irodánk ingatlanközvetítői jutaléka alapesetben 3 % + Áfa,egyedi megállapodás esetén a jutalék mértéke változhat. Amennyiben irodánkon keresztül történik az ingatlanvásárlás, ügyfeleink részére ingyenesen elkészítjük annak energetikai tanúsítványát. 

 

Hitelek :

Ha álmai megvalósításához hitelre lenne szüksége állunk rendelkezésére. Legyen szó lakásvásárlási, építési, szabadfelhasználású vagy hitelkiváltás célú, személyi illetve jelzáloghitelről, nálunk az összes Magyar és számtalan Osztrák bank ajánlatát megtalálja.

 

Energetikai tanúsítvány:

2012. január 1-től a Kormány kötelezővé tette az ingatlanok eladása és egy évnél hosszabb idejű bérbeadása esetén az energetikai tanúsítvány elkészítését. A tanúsítvány megmutatja, hogy az Ön ingatlana energetikai szempontból milyen kategóriába sorolható. A kötelező energetikai tanúsítványt Kollégánk kedvező áron és rövid határidővel elkészíti. Amennyiben irodánk által értékesíti ingatlanát,ennek a költségét átvállaljuk!

 

Otthonfelújítási támogatás 

Téglaház